TravelTalia logo
TravelTalia > Frankrijk > Parijs

Citytrip naar Parijs plannen en kiezen

Parijs heeft vele gezichten en je kan deze stad op vele verschillende manieren bezoeken. Ook hangt de inhoud van je citytrip af van wie je meeneemt en je budget

Parijs ontdekken

Parijs laat zich niet in één citytrip vangen dus is het belangrijk dat je eerst even bekijkt wat je verlangt. Wens je vooral veel musea te bezoeken, de bekendste bezienswaardigheden afvinken van je lijstje of net gewoon rondwandelen en het levendige Parijs opnemen zonder veel stress van must-see's.

Shopping in Parijs >

Bezienswaardigheden, musea en activiteiten in Parijs >

Goedkope citytrip naar Parijs

Parijs is niet de goedkoopste stad om te bezoeken. Maar zijn wel verschillende manieren om je budget in Parijs onder controle te houden. Lees ons artikel over goedkope citytrip in Parijs en je komt al aardig ver.

Met kinderen of het volledige gezin 

Met kinderen of tieners is een citytrip plannen volledig anders dan als je met twee er op uit trekt. Lees onze tips over een leuke citytrip met de kids naar Parijs. We geven tips over bezienswaardigheden, vervoer en eten.


Romantische citytrip in Parijs

Niets zo liefdevol als een geheime stedentrip plannen richting Parijs. Vraag je je af wat Parijs te bieden heeft voor verliefde koppels? Lees ons artikel over Romantische citytrip naar Parijs. Je leest over de do-and-dont's in Parijs en tips over je keuze van hotel en activiteiten. 

Facebook Deel op Facebook >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Parijs! Wordt gratis lid >
TravelTalia Magazine
Alle andere artikels >

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!