TravelTalia logo
TravelTalia > Frankrijk > Parijs

Musea, bezienswaardigheden en activiteiten in Parijs

Parijs is een stad met vele gezichten en dat is maar goed ook want je komt naar Parijs om de meest verschillende bezienswaardigheden, musea en activiteiten te beleven.

Eerst en vooral: wachtrijen in Parijs

Gelijk wat je wenst te bezoeken of met welke groep je onderweg bent. Wachtrijen in Parijs dien je ten alle tijden te verwijden. Je kan dit doen op verschillende manieren maar telkens anders afhankelijk van wat je wenst te bezoeken. Lees ons artikel over wachtrijen vermijden (skip-the-row) in Parijs en geef je zelf enkele uren extra op je citytrip.

Belangrijkste bezienswaardigheden en musea


Parijs heeft ontelbare bezienswaardigheden en musea. Wij hebben reeds de 200 meest vookomende opgesomd maar natuurlijk zijn er ook de toppers. Lees wat de top 10 bezienswaardigheden in Parijs zijn en welke de top 5 musea van Parijs zijn. Het zal je al aardig op weg brengen om je uitstap in te vullen/

Gratis in Parijs

Niets is gratis en voor niets! Toch wel en in Parijs vind je ook zo een paar gratis activiteiten en bezienswaardigheden

Musea, bezienswaardigheden en activiteiten in Parijs op kaart

Niets zo overzichtelijk dan een kaart met daarop alle bezienswaardigheden, musea of activiteiten. Wij hebben bijna 200 sights geselecteerd in Parijs en allemaal op kaart (map) geplaatst met coördinaten en eventueel het adres. Klik op onderstaande link om de kaart te bekijken:

Bezienswaardigheden op kaart >

Musea op kaart >

Parijs ontdekken op kaart >

Boottocht op de Seine

Parijs kan je op verschillende manieren ontdekken maar omdat de Seine Parijs in twee snijdt is het wel leuk en handig om een boottocht in Parijs te ondernemen. Je passeert dan enkele van de bekendste bezienswaardigheden zonder jezelf af te matten.

Facebook Deel op Facebook >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Parijs! Wordt gratis lid >
TravelTalia Magazine
Alle andere artikels >

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!