TravelTalia logo
Magazine > Evenementen

Herfstvakantie: lekker dichtbij

Herfstvakantie: lekker dichtbij
Dat je niet steeds ver moet gaan om van je vakantie te genieten maken we met deze leuke bestemmingen duidelijk. Kies je een stedentrip of een weekje in de natuur?

Een stedentrip met de auto
Tijdens de herfstvakantie kan je opteren voor een stedentrip. Toppers hier zijn Berlijn en Parijs. Maar ook Amsterdam en Brugge barsten tijdens de herfstvakantie van de activiteiten. 

Lekker weg in de natuur
OK, het is geen 30° meer en soms valt er al eens een druppel uit de lucht maar toch heeft de natuur haar troeven in de herfst. Een verkwikkende wandeling of lekker genieten in je vakantiehuis met zicht op de langzaam veranderende weersomstandigheden en vallende bladeren. 

Als je een regio zoekt die zich perfect leent tot een weekje vakantie dan zijn  volgens ons de toppers Gelderland en de Belgische Kust. Ook de Waddeneilanden en Limburgse Kempen hebben elk hun charme. Kiezen voor de Ardennen in België zouden wij dan weer eerder doen in december of januari. Tijdens de herfst zijn de bossen wak en drassig. Niet echt aangenaam en het voelt ook direct zo kil aan.

Vakantieparken voor één weekend
Meestal denken we dat een huisje huren in een vakantiepark minstens voor één week dient te gebeuren maar in de herfstvakantie kan je ook perfect een huisje huren voor een weekend of bijvoorbeeld 4 dagen. Niet iedereen heeft nog vakantiedagen voldoende om 7 dagen te gaan.

Vakantieparken in België, Nederland en andere landen >

Wanneer je herfstvakantie boeken?
De herfstvakantie duurt slechts één week en accommodaties zoals vakantieparken en hotels zullen vlug volzet zijn. Natuurlijk kan je rekenen op lastminute, die zullen er zeker zijn, maar de leukste en mooiste plaatsen zullen tegen dan wel reeds ingenomen zijn.

Boeken in september is de boodschap. Dan heb je nog ruime keuze en kan je genieten van vroegboekkortingen.

Zin in de zon tijdens de herfst? Lees een vliegvakantie boeken in de herfstvakantie

Facebook icon Deel op Facebook >
TravelTalia Magazine

Alle andere artikels in Evenementen >
Overzicht magazine >

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!