TravelTalia logo
Magazine > Evenementen

Herfstvakantie: een vliegvakantie boeken

Herfstvakantie: een vliegvakantie boeken
Kan je vrij nemen tijdens de herfstvakantie en heb je voldoende vakantiedagen staan? Dan is een vliegvakantie naar de zon ideaal.

Vliegvakanties: kort vliegen naar de zon

Als je niet lang op een vliegtuig wenst te zitten om slechts één week van de zon te genieten dan zijn er toch voldoende regio's die je kunnen bekoren.  Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de Canarische Eilanden met als toppers Tenerife en Gran Canaria. Lees eventueel ook ons artikel over welk Canarisch Eiland je moet kiezen.

Aan de andere kant heb je in het Middellands zeegebied ook nog Mallorca en Kreta die een aangename zonvakantie kunnen bieden tijdens de herfst maar je zal het wel moeten stellen met temperaturen rond de 20° en een sporadische regenbui.  

Het zuiden van Spanje is tijdens onze herfstvakantie ook steevast een topper. Zo kan je in Andalusië lekker genieten van de zon maar zijn de temperaturen wel aangenaam ook eens een daguitstap te doen. Ook een korte rondreis in Andalusië is mogelijk. De massa toeristen zijn weg en je kan de steden bewonderen in hun volle glorie.

KORT: Kies voor Tenerife, MalagaGran Canaria of Egypte

Vliegvakanties: op zoek naar volle zon 
Heb je geen probleem om even op het vliegtuig te zitten want laten we eerlijk zijn: dan is je reis eigenlijk al begonnen, dan openen zich vele prachtige mogelijkheden om volop te genieten van een zonvakantie. Momenteel heeft iedereen terecht de mond vol over Dominicaanse Republiek en Cuba maar ook klassiekers zoals Mexico bieden waar voor hun geld.

Stedentrip met zongarantie
We geven toe dat onze titel een beetje misleidend is want garantie heb je natuurlijk nergens. Maar er zijn wel degelijk steden die baden onder de zon tijdens onze herfstvakantie. Miami is in dat opzicht een echte aanrader. Lage brandstofkosten en concurentie zorgen voor een meer dan betaalbare stedentrip over het grote water heen. Tijdens de herfstvakantie heb je in Miami zeker 27°  om je winterblues te verjagen.

Ben je tevreden met een aangename temperatuur om van cultuur en stad te genieten? Kies dan voor Lissabon of Rome. Je krijgt er een gezellige en aangename 20° cadeau.

Stedentrip combineren met zonnen aan een wit zandstrand? Dat doen we dan weer in Malaga op nog geen 3 uur vliegen van België of Nederland.

KORT: Lissabon, RomeMalaga of Miami

Heb je helemaal geen zin om je herfstvakantie met een vliegvakantie door te brengen? Lees dan ons artikel Herfstvakantie: lekker dichtbij!

Facebook icon Deel op Facebook >
TravelTalia Magazine

Alle andere artikels in Evenementen >
Overzicht magazine >

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!