TravelTalia logo
België > Provincie Luxemburg > Bouillon
Be > Provincie Luxemburg > Bouillon

Dierenpark van Bouillon

Dierenpark van BouillonKaart en locatie van Dierenpark van Bouillon
Adres: Chemin de Chanteraine, Bouillon
Maak kennis met meer dan 500 dieren en 75 verschillende diersoorten die u kunt observeren in halve vrijheid, in ruim bemeten afspanningen.

In een bosrijk park van 13 hectaren wachten u niet alleen lokale fauna, maar ook verrassende, zeldzame en exotische diersoorten.

Website Dierenpark van Bouillon >
Facebook Deel op Facebook >
Dierenpark van Bouillon op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Bouillon! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Centraal gelegen parking. Op enkele meters wandelen van de winkels en restaurants. In bouillon is er echter ook vrij veel plaats in de straten zelf. Vind je dus een parkeerplaats voor je aan de parking aankomt, kan je deze zeker innemen.
Hij staat op een basis van beton van 150m³. Hij beschikt over acht verdiepingen ondersteund door 4 houten pijlers omgeven door ijzer met een totale hoogte van 31m60 ( 385 m hoogte of 180m boven de rivier). Vanop het laatste platform met een...
Met haar meer dan 350 meter hoogtemeters is dit geen eenvoudige wanddeling maar je krijgt er een fabuleus zicht voor terug. Als je in de provincie Luxemburg bent dan is dit een must do wandeling.
De abdij Notre-Dame de Clairefontaine (1935) in Cordemoy bevindt zich langs de Semois in een vredige omgeving. Open: de abdij is alle dagen open van 8u tot 20u - de winkel is alle dagen open van 10u30 tot 17u30, in juli en augustus geslo...
De Tombeau du Géant (het graf van de reus), een beboste heuvel in een meander van de Semois, is geklasseerd als landschap.
Het dierenpark "Entre Ferme & Forêt", met een dertigtal dierensoorten, is een omweg meer dan waard. Steeds meer mensen gaan met het toeristentreintje het park bezoeken en de klanten van de Auberge hebben het voorrecht dit park tevens te voe...

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!