TravelTalia logo
België > Provincie Luxemburg
Be > Provincie Luxemburg
Provincie Luxemburg Met haar 4440 km² is Luxemburg de grootste provincie in België. Luxemburg maakt gretig gebruik van deze oppervlakte door onder meer de Semois, Lesse, Ourthe en Sûre te laten passeren. Ook het hoogste punt van België kan hier bedwongen worden...
Ontdekken in Provincie Luxemburg
Dit is een korte boswandeling vanuit Wéris naar de Steen van Haina en het Duivelsbed.
Met haar meer dan 350 meter hoogtemeters is dit geen eenvoudige wanddeling maar je krijgt er een fabuleus zicht voor terug. Als je in de provincie Luxemburg bent dan is dit een must do wandeling.
We vertrekken vanuit Barveaux en trekken eerst richting de dolmens in Wéris en daarna naar de Menhirs van Oppagne en dat allemaal in iets meer dan 12KM.
Deze wandeling brengt ons de natuur rond Houffalize: weiden, bossen en de Ourthe. Er is een klein hoogteverschil te overbruggen maar dit is gelijk verdeelt over de wandeling plus zijn alle paden goed bewandelbaar.
Een verkorte versie maar zeker even mooi. We wandelen langs de RAVEL 5 en dus ook de oevers van de Ourthe en keren een stukje terug langs landelijke wegen en een onverhard padje richting Durbuy
Alles ontdekken in Provincie Luxemburg
Wandelingen
Alle Wandelingen in Provincie Luxemburg (10)
Verblijf Provincie Luxemburg
Hotels
Hotels
Vakantieparken
Vakantieparken
Steden & Plaatsen

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!