TravelTalia logo
Nederland > Limburg > Venray
Ne > Limburg > Venray
Ontdekken in Venray
In het noordoosten van Limburg vindt u tussen de Maas en de Duitse grens, Nationaal Park De Maasduinen. Dit 4500 hectare grote natuurgebied kent prachtige landschappen met veel bijzondere planten en dieren. De diverse paden en routes laten ...
Het arrangement start tussen 10.30 - 14.00 uur met een ontvangst met koffie en een luxe Maasheggenbol. Hierop volgt een ezelwandeling met de ezels. Daarna kan er gezellig gegeten worden aan onze BBQ, Maxipan of buffet.
Deze natuurwandeling trekt langs de Willibrorduskapel en Rosmolen op het Landgoed Geijsteren en natuurlijk ook langs de Oostrumse Beek.
Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.
Of je nu gaat zwemmen om in conditie te blijven, om af te vallen, voor je gezondheid, of gewoon voor de gezelligheid. In het Laco zwembad kan je steeds terecht!
Het landgoed is in particulier bezit en is sinds 1806 in handen van de familie De Weichs de Wenne. De woningen op het landgoed zijn te kennen aan hun zwart-witte luiken. Het gebied bestaat vooral uit naaldbossen. Bijzonder fraai is de be...
Odapark is een ambitieus en eigenzinnig centrum voor nationale en internationale vernieuwende hedendaagse kunst, gelegen in een 19 hectare groot bosrijk stiltegebied tussen verstedelijkte gebieden in het noorden van de provincie Limburg.
Het Venrays Museum is hét cultuurhistorisch museum van Venray en omstreken. Sinds 1958 wordt er aan een eigen collectie gebouwd, die vanaf 1981 is ondergebracht ondergebracht in 't Freulekeshuus. Het museum verzamelt, bewaart, onderzoek, ...
Alles ontdekken in Venray

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!