TravelTalia logo
Nederland > Zeeland > Sluis
Ne > Zeeland > Sluis

De Afslag: Midgetgolf - Speeltuin - Treinentuin

De Afslag: Midgetgolf - Speeltuin - TreinentuinKaart en locatie van De Afslag: Midgetgolf - Speeltuin - Treinentuin
Adres: Kieweg 2, 4511 RP Breskens
Binnenspeeltuinen
De binnenspeeltuinen zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 15 jaar.
o.a een doolhof, klim- en klauterzolder, ballenbak, videogames, blokkenhoek, draaimolen, modelspoortreinentafel met Thomas, Annie en Clarabel.

De klim- en klauter zolder is geschikt voor de iets grotere kinderen.
Tevens is er een kinect op zolder.

Buitenspeeltuin
De buitenspeeltuin bestaat uit twee gedeelten. Voor de kleinsten is er een deel direct naast de binnenspeeltuin, voor de grotere is er een deel via een afgeschermd traject naar de superglijbanen, trampolinepark, klimmolen en andere speelattributen.

Midgetgolf
Op onze zeer ruim opgezette 18 holes tellende midgetgolf vindt U als hindernissen gebouwen en bouwwerken die U tijdens een rondreis door de streek beslist zult tegen komen; allen een kopie van de werkelijke gebouwen.

Treinentuin
De treinentuin bestaat uit een tuin met aangelegde spoorbanen tussen vaste planten, bloemen en struikjes. Verder vele huisjes, kerken, schuren, dorpjes, dijkjes en vijvers met visjes, boten(zelfs de oude veerpont van Breskens naar Vlissingen op schaal is aanwezig),en fontein met eenden zijn te bezichtigen.

Website De Afslag: Midgetgolf - Speeltuin - Treinentuin >
Facebook Deel op Facebook >
De Afslag: Midgetgolf - Speeltuin - Treinentuin op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Sluis! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Ruw in het taalgebruik, soms ook streng in het geloof maar altijd onafhankelijk...Dat is je juiste omschrijving van de Bressiaanse visser. Eigenschappen die hard nodig waren om het meedogenloze leven op zee aan te kunnen. De geschiedenis va...
Het zoutwater-zeeaquarium van het Visserijmuseum telt 11 bakken, die een beeld geven van het onderwaterleven in de Westerschelde, de Noordzee en de haven van Breskens zelf.
Deze bonte verzameling aan musea is een volledige straat uit het verre verleden van Groede.
De vaste collectie van het muZEEum bestaat uit stadshistorische voorwerpen en objecten uit de de maritieme geschiedenis van Zeeland tonen.
Beleef de spannendste attractie van Zeeland! Sta oog in oog met een echte haai, beleef spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Kruip in de huid van een echte piraat Ervaar wat een piraat allemaal moe...
Aan de rand van het centrum van Oostburg bevindt zich het oorlogsmuseum Switchback. Het levenswerk van Erik Adriaansen, het betreft hier een zuiver privé initiatief. Reeds op jeugdige leeftijd is hij begonnen met het verzamelen van allerlei...

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!