TravelTalia logo
België > Provincie Luik > Spa
Be > Provincie Luik > Spa

Ski Club van Spa

Ski Club van Spa Kaart en locatie van Ski Club van Spa
De piste voor alpine skiën van Thier des Rexhons, die is uitgerust met een moderne skilift, heeft een lengte van 600 meter.

In het volle hart van de Venen, op het plateau van Spa worden u verschillende circuits van 3, 5 en 10 km aangeboden, die machinaal worden onderhouden.
U kunt genieten van skibanen in een buitengewone omgeving en met een afwisselend reliëf, die zowel de beginnende skiërs als de meer doorwinterde skiërs weten te behagen.


Website Ski Club van Spa >
Facebook Deel op Facebook >
Ski Club van Spa op de kaart >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Spa! Wordt gratis lid >
Ontdekken In de buurt
Heeft u ooit al eens willen langlaufen in Francorchamps?. U kan dit doen op ‘Rue de Spa’ dat op nog geen 2 minuten van de autosnelweg is gelegen. Er is in totaal zo’n 30 km beschikbaar om van de sneeuw te genieten.
Plopsa Coo is een attractiepark dat gelegen is aan de bekende watervallen van Coo bij de plaats Coo in België. Het hele domein is in handen van Plopsa / Studio 100. In het park bevinden zich verschillende attracties zoals een kabelbaan, ...
Stoumont is een plaats en gemeente in de provincie Luik, arrondissement Verviers in België. De gemeente telt ruim 3000 inwoners. De gemeente wordt doorsneden door de Amblève, waar het riviertje de Lienne in uitmondt.
Van weinig oude steden is zo goed bekend wanneer ze gesticht zijn, als van Stavelot en het naburige Malmedy. In 648 kreeg Remaclus, abt van het klooster te Solignac in Aquitanië, van koning Sigebert III van Austrasië een stuk bos in de Arde...
Gratis parking net buiten het centrum van Malmedy. Als je naar deze parking rijdt, kom je ook nog een kleine parking tegen (P2) met 50 plaatsen. Deze ligt iets dichter bij het centrum dus kijk of er daar een plaatsje vrij is voor je verder ...
Een mooie lus aan de rand van Malmedy. Onze wandeling loopt bijna voor de helft op de GR56 en kent aardig wat hoogtemeters (150m) maar deze stapelen zich maar geleidelijk op.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!