TravelTalia logo
TravelTalia > Spanje > Barcelona

De mooiste stranden van Barcelona

Even aan het strand vertoeven tijdens een stedentrip kan in Barcelona maar deze stad is ook in de herfst en lente een gedroomde strandvakantie. Waar liggen de mooiste stranden van Barcelona?

Playa Sant Sebastià en Playa Barceloneta


Playa Sant Sebastià en Playa Barceloneta zijn beiden de place to be voor toeristen. ondanks hun ruim 2 km lang strand is het meestal moeilijk een plaatsje te vinden als je niet met de kippen wakker was. Dit komt vooral door de ligging en het feit dat ze niet echt breed zijn.

Nova Icària

In de schaduw van twee wolkenkrabbers ligt het actiefste strand van Barcelona: Nova Icària. Twee volleybalvelden, pingpong tafels en een speelruimte zorgen voor afleiding tijdens het zonnen. Naast de Port Olímpic staat de Vila Olímpica, een klein shopping center met winkels, een casino, veel restaurants en clubs waar je ‘s avonds lekker kunt dansen.

Andere stranden in Barcelona

Platja de Llevant is als laatste strand van Barcelona het minst toeristisch ( het ligt net buiten het toeristisch centrum ). Ook hier is het strand niet breed.

Deze twee stranden stranden Mar Bella en Nova Mar Bella werden gecreëerd voor de Olympische Spelen van 1992. Het is hier iets rustiger dan op Barceloneta maar op de zonnigste dagen maakt dit niet veel verschil uit: drummen dus! Mar Bella is vooral gekend onder de gay-gemeenschap en voor sommigen ook als naturistenstrand al zijn er veel badpakken te zien. Populiar strand onder de lokale bevolking.

 

 

Facebook Deel op Facebook >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Barcelona! Wordt gratis lid >
TravelTalia Magazine
Alle andere artikels >

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!