TravelTalia logo
TravelTalia > België > Brugge

Stadswandelingen in Brugge

Er zijn niet veel gratis dingen dat je kan doen op je citytrip in Brugge maar wandelen door stad is dit wel. We maakten enkele leuke stadswandelingen door Brugge

Brugge: stadswandelingen in het historisch centrum


Brugge ontdekken via een stadswandeling van enkele km is perfect om de Brugse sfeer op te snuiven. Je kan tussendoor ook nog even genieten van een hapje of een drankje. Meer is niet nodig om je dag compleet te maken. 

We hebben een volledige stadswandeling door Brugge waar je zo goed als het volledige stadscentrum met haar bezienswaardigheden, musea en parken tegenkomt. 

Kom je in Brugge 's avonds toe dan kan je de eerste dag op je citytrip afsluiten met een korte avondwandeling van een kleine 2,5km. Op deze avondlijke stadswandeling ontdek je het feeërieke Brugge met haar sfeerverlichting en kleine, bijna spookachtige steegjes en straatjes. Je hoeft zeker niet te vrezen voor een onveilig gevoel op deze avondwandeling want je zal niet alleen wandelen...

Brugge is ook het begijnhof...

Natuurlijk mocht een wandeling rond en door het begijnhof van Brugge niet ontbreken in onze catalogus. Je passeert op deze stadswandeling van 4 km ook de Poertoren, de reien en enkele musea plus bezienswaardigheden zoals het Groeningemuseum.


Brugge is meer...

Brugge is naast het Begijnhof en het historisch centrum ook de stad met molens en poorten. We maakten ook onze voeten warm door deze en andere plaatsen op een wandeling te bezoeken.

Alle stadswandelingen in Brugge >

Facebook Deel op Facebook >
wandelingen & reisgidsen? Ook in Brugge! Wordt gratis lid >
TravelTalia Magazine

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!