TravelTalia logo
Italië > Toscane
It > Toscane
Mobiliteit in Toscane
Parking dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden van Firenze Je betaald een iets minder dan 2 euro per uur (momenteel 1.7 euro per uur). Geen dagtarief gekend.
Grote parking aan het San Marco. Ongeveer 15 minuutjes stappen. 2 euro per uur en een maximum dagprijs van 10 euro 2 dagen kost je 15 euro.
De volledige dag open (24/7) Goede busverbinding met het stadscentrum 0.5 euro voor het eerste uur maximum 2 euro per dag
Dicht bij de afrit van de A1 kan je gratis parkeren op het parkeerterein van een groot winkelcentrum. Aan de overkantkan je de Nenni-Torregalli tram nemen richting oude centrum. Deze tram doet er ongeveer 15 minuten over.
De luchthaven Pisa Galileo Galilei (Italiaans: Aeroporto di Pisa Galileo Galilei) (IATA: PSA, ICAO: LIRP) ligt 2 kilometer ten zuiden van de Italiaanse stad Pisa. Het is de voornaamste luchthaven van Toscane, met 3,725 miljoen passagiers en...
gesloten op woensdag en zaterdag omwille van een markt Als u het niet erg vindt om een kilometer te lopen naar de Toren, dan kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Via Paparelli. Let op: op woensdag en zaterdag wordt hier ee...
Het is een klein vliegveld, met een enkele baan in de richting 05-23. De taxibaan begint bij uiteinde 05 van de baan, met een uitloop aan uiteinde 23. Zoals gebruikelijk bij kleinere vliegvelden keert een vliegtuig na landing, en rijdt een ...
Niet altijd beschikbaar maar gratis. Je kan deze eerst even proberen als je denkt dat het niet zo druk is. Anders heb je weinig kans dat er een vrije plaats is.
24/7 open en je betaald ongeveer 2 euro per uur. Er is een maximum dagtarief van 18 euro. 380 parkeerplaatsen
De volledige dag open en je betaald slechts 1 euro per uur. Een volledige dag kost je maximum 12 euro De parking ligt dicht bij de tramstop van Sansovino.
Met meer dan 700 parkeerplaatsen één van de grootste parkings in Siena. Open 24/7 2 euro per uur maximum dagprijs: 26 euro.

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!