TravelTalia logo
België > Haspengouw
Be > Haspengouw
Haspengouw Met een stad als Tongeren een een glooiend landschap kan het niet anders dan je moet deze regio bezoeken. Ver terug gaan in de geschiedenis of gezellig genieten, al dan niet actief.
Ontdekken in Haspengouw
Deze wandeling brengt ons naar het grensgebied tussen België en Nederland op een zucht van Maastricht en Luik. We stappen langs het Fort van Eben Emael en het Albertkanaal (Maas)
Dit grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen, dat nu een provinciedomein is, werd vroeger gebruikt om turf uit te graven of later zelfs voor de lucifersproductie via aanplanting van bomen.
Dit is eigenlijk meer dan een stadswandeling. We stappen voor bijna de helft van de tijd door een groene omgeving. Maar natuurlijk liggen het Belfort, Begijnhof en de Abdij van Sint-Truiden ook op onze weg.
Een prachtige wandeling in Tongeren die ons terugbrengt naar een ver verleden. Wij deden deze wandeling als daguitstap in ons weekendje in Haspengouw maar je kan deze stadswandeling ook stappen wanneer je een hapje gaat eten in Tongeren...
Alles ontdekken in Haspengouw
Wandelingen
Alle Wandelingen in Haspengouw (4)
Verblijf Haspengouw
Hotels
Hotels
Steden & Plaatsen

© TravelTalia | Vakantiemakers | Cooky Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL
logo
X
TravelTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!